Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Rólam


Juhász Zoltán vagyok, cég és vállalkozásfejlesztő specialista, üzleti mentor és a Supportive Business Team alapítója valamint a Hogyan HACKeld meg a vállalkozásodat tulajdonosa.


Több mint 18 éve alapítok és felépítek cégeket majd értékesítem őket. Már annyiszor kezdtem újra előröl, hogy mondhatom magamról, hogy cégépítésben, fejlesztésben profi vagyok. Pályámat műszaki területen kezdtem, első vállalkozásomban számítógépeket értékesítettem, később egy éles kanyarral átnyergeltem pénzügyi területre és magamhoz képest meglepően sokáig volt saját könyvelőirodám. Minden cégemet saját erőből nulláról építettem fel és vittem ameddig képességeim engedték, majd amikor nem boldogultam eladtam vagy csődbe mentem.

Később az építőipar egyik felívelő szakaszában úgy döntöttem, hogy a pénzügyi terület után kipróbálom az építőiparit is. Kezdetben kereskedelmi oldalról anyagbeszállítóként később kisebb munkák kivitelezőjeként is kipróbáltam az építőipart, majd építőipari karrierem csúcspontjaként építetten néhány társasházat. Ezután újabb irányválás következett.

Volt olyan cégem, ahol marketinggel és kommunikációval foglalkoztam, de minden vállalkozásom erős alapját adta, hogy folyamatosan foglalkoztam üzletviteléi és pénzügyi tanácsadással, mivel rengeteg vállalkozással dolgoztam együtt, így az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem. Nem utolsó sorban a logisztikában és a fuvarozásban is kipróbáltam magam.

Mivel nagyon szélsőséges volt a pályafutásom eleje, ezért elkezdtem először csak tanulni, később kutatni és fejleszteni saját menedzsment módszertanomat. Emellett kedvenc kutatási területem az emberi gondolkodás , és a vállalkozásokra ható természeti törvények , ma már elmondhatom, hogy nyolc éve végzek kutatómunkát ezalatt volt időm elmélyülni az emberi gondolkodás és vállalkozás menedzsment kapcsolatainak megismerésében és több ezer kutatási anyag áttanulmányozásával közelebb kerültem a vállalkozásokat működtető természeti törvények megértéséhez.    

Egyik vállalkozásom amire büszke vagyok, azért mert itt már alkalmaztam a kutatómunkám eredményeit, zöldség és gyümölcs nagykereskedelem. Nagyon eredményesen sikerült indulnunk, hogy néhány számot is említsek 4 hónap alatt sikerült 1000% forgalomnövekedést elérni a nagybani zöldségpiacon. Ha igénybe veszel velem egy konzultációt szívesen megmutatom az esettanulmányt, hogy hogyan sikerült "kezdő" vállalkozóként nulla kilométerkőtől indulva több mint 1000% növekedést elérni számomra teljesen új és ismeretlen területen.Ha kiváncsi vagy rám nézd meg a linkedin profilom

A küldetésem

2020 után valami újat hozni a Magyar vállalkozói kultúrába, ami segít újrakezdeni és újra beindítani növekvő pályára tenni a Magyar kisvállalkozói réteget. Folyamatosan évek óta dolgozom egy olyan módszertan kifejlesztésén, mely minden gazdasági helyzetben megállja helyét, mert az alapjai mélyen és stabilan túlmutatnak a gazdaságon ami folyamatos változásban és fejlődésben van.

Célom, hogy vállalkozótársaimnak megmutassam azokat a természeti törvényeket amik segítik tűlelésüket és folyamatos növekvő pályára állítja őket. Van egy saját fejlesztésű módszertanom ami sokoldalúan használható eszköztárral rendelkezik, ha kíváncsi vagy hallgass bele YouTube csatornámba vagy vedd fel velem a kapcsolatot.

Belehallgatok a YouTube csatornába

A jövőképem

2019-től jelentős gazdasági átalakuláson megy keresztül a világ, amiből szeretném kivenni a részem olymódon, hogy a jelen kialakult gazdasági környezetben segítem a cégvezetőket a szükségszerű átalakulásban és a növekvő profit elérésében .Egyik célom a vállalkozás HACKeklés módszertanát szélesebb körben elterjeszteni  Magyarországon. Küldetésem része, hogy a kisvállalkozások vezetői és tulajdonosai is megismerjék ezt a módszertant. Az általam fejlesztett módszertan használó vállalkozók munkavállalóikkal, ügyfeleikkel és beszállítólikkal is nyertes-nyertes helyzetre törekvő, folyamatosan megújuló és újat tanuló, korrekt és lojális üzletemberek.

Egy gondolat:

2020 tól már nem elegendő "ügyvezetőnek" lenni tovább kell fejlődni!

Olyan vezetővé aki már nem "cégeket" vezet, hanem helyzeteket és embereket megfelelően kezel !


Kapcsolatfelvétel

Néhány Érték amivel egyetértek, és fontosnak tartom, hogy minden vállalkozó, cégvezető rendelkezzen valami hasonlóval.

Kommunikáció

A helyes kommunikáció lényege ,hogy mielőtt kimondod összehangolod a gondolataidat és a szándékodat, úgy adod át, hogy a másik fél is ugyanazt értse mint amit te mondtál neki.

Kötelesség

Megkeresni a legjobb képességeidet és azokat más emberek szolgálatába állítani .

Felelősség

A tudásoddal és a képességeiddel együtt folyamatosan növekszik vagy csökken, magadért és a világért amiben élsz, felelős vagy.

Természeti törvények

Minden emberi cselekedeteitől  függetlenül működnek. Keresni kell őket, mert különben soha nem mutatkoznak meg.

Tanulás

Folyamatosan tanulni kell az iskolapaddal nem ér véget, az igazi tanulás a nagybetűs ÉLETTEL kezdődik...

Fejlődés

Szorosan együtt jár a megújulással, ami nem fejlődik az hanyatlik.

ElmeHACKelés

A saját gondolataid felett a kontrollt át kell venned, hogy ki tudd teljesíteni az életedet.

Etika

A jóra való késztetés, az életben elkövetett hibák kijavításának gyűjteménye.

Korrektség

A korrektség és a jó hírnév kéz a kézben jár, együtt egymást erősítik.

Küldetés

Szükséged van rá, ez adja az életedhez az üzemanyagot , ebből tudsz mindig erőt meríteni!

Szolgálat

Bármilyen a terméked van vagy szolgáltatásod, mindenképpen azon munkálkodj, hogy mások jobban érezzék magukat.

Ügyfélélmény

Ha szeretnéd, hogy emlékezzenek rád elsőre mindig többet adj mint amennyit kértek.

Hamarosan ...

Csatlakozz egy közösséghez

Szeretnél többet kihozni a napjaidból, és jó lenne egy támogató közösség?


Csatlakozz azokhoz az emberekhez aki már napi szinten tesznek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot!

Kövess

© 2020 By @zoltan.juhasz

© #mybusiness project 2020

If this site is report here. spam or abuse, report here.

This site was built with GrooveFunnels.