Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Szerzői Jogi Feltételek

Unicorn Management Korlátolt Felelősségű Társaság mint a honlapok a www.zoltanjuhasz.hu www.hozzajarulas.hu tulajdonosa kijelenti, hogy a Szolgáltatás internetes oldalain megjelenő, szerzői jogi védettség alatt álló hanganyagokat és képi anyagokat jogtulajdonosként, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által ráruházott jogánál fogva használja. Minden egyéb, az oldalon megjelenő tartalom Unicorn Management Korlátolt Felelősségű Társaság tulajdonában álló szellemi terméknek minősül mind egyedileg, mind összességében.

A www.zoltanjuhasz.hu www.hozzajarulas.hu felhasználói a bármilyen szolgáltatás vagy termék megvásárlásával korlátozott és nem kizárólagos magáncélú felhasználási jogot szereznek az ÁSZF.-ben foglaltaknak megfelelően. Továbbá elfogadják az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó pontját.

Unicorn Management Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes (nem kizárólagos és nem átruházható) írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a www.zoltanjuhasz.hu www.hozzajarulas.hu oldalait eredeti formában, kizárólag saját használat céljára számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de ahhoz nem járul hozzá, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye, azokat többszörözze vagy elektronikus adattárban tárolja. Az oldalon található tartalmak bármely más felhasználásához Unicorn Management Korlátolt Felelősségű Társaság hozzájárulása szükséges.

If this site is report here. spam or abuse, report here.

This site was built with GrooveFunnels.