Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Felelősségi nyilatkozat

A www.zoltanjuhasz.hu www.hozzajarulas.hu weboldalak és tartalmai kizárólag tapasztalatmegosztási és ismeretterjesztési célból készült, és semmiképpen nem helyettesítheti a képesített orvosi vagy pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát egy képesített személytől.

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.Akit kóros elmeállapottal diagnosztizáltak, vagy más pszichiátriai kezelésben részesülnek, illetve azok az egyének, aki súlyos személyiségzavarral küzdenek, nekik nem ajánljuk a facilitátori együttműködést. Facilitátorok nem vállalhatják, azokat a személyeket, akiknek speciális terápiás csoportokra, illetve orvosi szakemberekre van szükségük. Ha a ügyfél eltitkolja állapotát a felelősség, egyedül őt terheli.

  

A Facilitátorok nem vállalnak felelősséget semmilyen az oldalon található tartalom és információ alapján meghozott cselekedetért. Az oldalon található információk a tapasztalatmegosztást szolgálják, melyeket mindenki a saját felelősségére használ, és nem használhatóak fel semmilyen más oldalon termékek és szolgáltatások reklámozására (kivéve az ehhez engedélyt kérő oldalakon). Az oldalon szereplő tartalmak megoszthatók máshol a forrás megjelölésével.

 

Az facilitátorok nem mentális egészséggel foglalkozó szakemberek. Nem adnak és nem is adhatnak tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a kliens hogyan vezesse cégét vagy élje az életét. Az Önvizsgálatok facilitálása nem tanácsadás, és nem egy jobb személyes történet létrehozását célozza. Az Önvizsgálatok célja a téves identitásainkon és történeteinken történő átlátás, nem pedig új, „jobb” identitások, történetek létrehozása. Továbbá semmilyen vallási tanítást nem végzünk.

 

If this site is report here. spam or abuse, report here.

This site was built with GrooveFunnels.